FTX Ventilation mekanisk värmeväxling i Enebyberg, Danderyd

FTX står för frånluft (F), tilluft (T) och värmeväxling (X). Det är ett ventilationssystem som bibehåller och återvinner en stor del av värmen som finns i frånluften, trots ett konstant flöde av ny tilluft. Vårt ventilationsföretag hjälper dig som företag, fastighetsägare, BRF eller privatperson i Enebyberg med omnejd på platser såsom Danderyd, Inverness, Svalnäs, Ösby Ekeby, Täby, Sollentuna och Stockholm att installera detta miljövänliga, kostnadseffektiva och friska ventilationssystem.

Kostnadsbesparing som förhindrar mögel

FTX ventilation med värmeväxling genom vårt ventilationsföretag innebär flera fördelar:

 • Återanvänder värmen energieffektivt
 • Minskar risken för fukt- och mögelskador
 • Ständigt flöde av frisk luft utifrån
 • Service och support från våra kompetenta elektriker och vvs-specialister.

Tar hand om ventilation, vvs och el

Våra trogna och pålitliga hantverkare kan så klart hjälpa till med annat än ventilation. Vi har stor erfarenhet av andra projekt, ensamma eller tillsammans med andra byggfirmor. Vi har ett stort och brett kontaktnät av duktiga specialister som delar våra höga krav på kvalitetstänk och servicekänsla.

Alltid kostnadsfri offert och raka besked

God kundkommunikation är a och o i vårt företag. Du förbinder dig inte till något när vi kostnadsfritt besöker ditt företag eller ditt hem. Våra offerter ges också alltid gratis och snabbt, utan press på dig att skriva på något. Är det något som är otydligt eller om du har några funderingar över huvud taget – kontakta oss i dag på mail eller telefon, eller besök oss på vårt kontor i Stockholm.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *