Installera Solcellspaneler & Solfångare i Enebyberg, Danderyd

Det finns flera sätt som du kan gå tillväga för att minska dina elkostnader. Du kan t.ex. se till att installera automatiska strömbrytare så att belysningen inte står på i onödan, men du kan också minska värmen i bostaden eller byta vitvaror till mer energisnåla modeller. Ibland krävs det dock en större och mer omfattande förändring. Då kan solceller och solfångare vara lösningen för dig!

Vi hjälper dig att installera solceller på fastighet och villa i Stockholm

Oavsett vad det är för fastighetstyp du har kan vi hitta en solcellslösning som passar dig. Vi erbjuder både solcellspaneler såväl som solfångare och kompletta solcellsanläggningar. Att använda solceller är ett bra sätt att spara pengar, men det innebär så många fler fördelar än så.

 • Du kan producera din egen fossilfria el
 • Du sänker elkostnaderna
 • Smart säg att höja fastighetsvärdet
 • Kräver mycket lite underhåll
 • Lång livslängd

Gratis offert när du hör av dig till oss

Vill du veta hur mycket det kommer att kosta att installera solceller på din villa eller din fastighet? Då är du välkommen att höra av dig till oss. Släng iväg ett mejl eller slå oss en signal på telefon. Det finns alltid en behörig och certifierad elektriker på plats som kan hjälpa dig att boka in ett platsbesök eller få ut ett kostnadsförslag med en fast tidsplan på arbetet.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *