Installation av Vitvaror i Enebyberg, Danderyd

Funderar du på om du ska installera dina vitvaror själv eller om det är bättre att kontakta en professionell hantverkare? Vi rekommenderar att du väljer det sistnämnda. När det kommer till vitvaror som tvättmaskin, diskmaskin och torktumlare är det bättre att låta proffsen ta hand om arbetet. Du hittar oss i hela Stockholmsområdet med fokus på Danderyd och Enebyberg.

Smidiga installationer av vitvaror för alla kundgrupper i Stockholm

När det kommer till installation av vitvaror finns det ingen kundgrupp som är mer vanlig än andra. Både privatpersoner, företag och fastighetsägare kan ha nytta av vitvaror i olika modeller. Vi erbjuder ett stort och brett sortiment av ekonomiska, driftsäkra och miljövänliga vitvaror för alla behov, t.ex. om du vill byta ut vitvarorna i storköket eller i fastighetens tvättstuga.

Nöjd kundgaranti och behöriga elektriker

Det finns flera sätt som vi säkerställer att du som kund alltid blir nöjd med resultatet. Till att börja med ser vi till att alla elektriker har den utbildning och behörighet som krävs för arbetet, men vi uppdaterar även utbildningen för att alltid kunna erbjuda de bästa lösningarna. Utöver detta har vi också en trygg ansvarsförsäkring och en 100 % nöjd kundgaranti som du kan luta dig mot.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *